Så fräschar du upp inredningen i sommarstugan

Inredningen spelar en avgörande roll för hur du trivs i ditt sommarhus. Försök därför att hitta din personliga inredningsstil och gör sommarhuset till en härlig oas. Ett tips är att uppdatera inredningen genom enkla åtgärder som har stor inverkan på atmosfären.

Efter en lång vinter kan det framåt våren vara kul att uppdatera inredningen i sommarstugan. Det är bra att göra det innan semestern för att kunna njuta fullt ut när du senare är ledig. Här får du några bra tips på hur du enkelt kan förnya känslan i sommarstugan.

Hitta din inredningsstil

Textilier är ett enkelt men effektivt sätt att få till en förändring. Du kan exempelvis byta ut gardiner, kuddöverdrag, handdukar och sängkläder. Ett tips är att gå in på Varuhus1.se/baddset där du hittar ett stort utbud av fina bäddset att uppdatera sommarstugan med. Beställ gärna fler bäddset för att kunna ha ett extra i sommarhuset. Då slipper du dessutom släpa med sängkläder varje gång du ska åka dit. Tänk på att välja sängkläder som matchar den övriga inredningen för att få till en bra helhet.

När du ändå är igång och klickar hem bäddset kan du även beställa andra inredningsdetaljer som ljuslyktor, snygga bestick och förvaringsburkar. Utgå från den stil du tänker dig att sommarhuset ska ha när du börjar beställa nya saker. Försök hitta din personliga stil och planera sedan efter den. Du kan även leta efter inspiration på nätet, till exempel reportage om hur andra människor har inrett sina sommarhus.

Underhåll av sommarstugan

Samtidigt som du är igång med att uppdatera inredningen är det också en god idé att se över sommarhuset. Det vill säga att du går husesyn både inne och ute för att upptäcka eventiella skador eller annat som måste åtgärdas. Du bör kontrollera skicket på grunden, fönster, takpannor och hängrännor. Alla hus behöver nämligen ett visst underhåll för att stå emot vädrets påfrestningar och tidens tand.