Förnya sommarstugans vitvaror och öka värdet

När man säljer sitt fritidshus vill man naturligtvis ha så mycket som möjligt för pengarna och då är installation av nya vitvaror ett utmärkt sätt att öka ditt sommarhus värde. Priserna ligger aldrig riktigt säkert och därför är det bra att rusta upp sin sommarstuga så bra som möjligt för att få ut en säker vinst.

Ett säkert tips är att ta hand om saker som de flesta redan vill ha klart när de köper huset – såsom vitvaror och ett väl fungerande vattenledningssystem. Somliga tycker visserligen det är charmigt med utedass och frysboxar eller potatiskällare, men idag tycker de flesta dock om att ha ett ett modernt hem och ett minimum av bekvämligheter nära till hands.

Ett modernt och trivsamt fritidshus

Det finns mängder av småsaker man kan göra för att finputsa inredningen och öka komforten i en sommarstuga. Bland annat är det en bra idé att investera i nya vitvaror så att man även kan vistas där på vintern eller ha stora sällskap på besök. Just nytt kök och ett nytt badrum kan göra rena underverken när man ska sälja och att installera en tvättmaskin, ett nytt kylskåp och frys samt en ny ugn eller mikrovågsugn gör att värdet stiger ordentligt. Samma sak gäller faktiskt lägenheter och bostäder i övrigt. Läs mer om utbudet i Aftonbladet, för tillfället är det nämligen ett bra läge att sälja. Ta tillfället i akt införskaffa nya vitvaror!

Det behöver inte vara det allra senaste i modernitet men bra kvalité är dock viktigt, särskilt om huset har ett fint läge och rymmer mycket folk. Det är bra att anpassa stilen till resten av inredningen även om man naturligtvis också kan ha lyxiga vitvaror i ett torp i skogen. Se över husets potential och fundera över att investera i en tvättmaskin, kyl och frys, en eventuell diskmaskin som kan vara bekvämt när man har stora fester samt en liten vinkyl. Idag finns många modeller till rimliga priser och det behöver inte alls bli så dyrt i slutändan, ofta får man igen den kostnaden när man säljer. Är man dessutom händig kan man göra installationen själv som ett semesterprojekt.

Sist men inte minst ska man inte glömma att det är känslan mer än förnuftet som avgör om köpet blir av, så självklart gäller det att vitvarorna och resten av huset ser inbjudande ut och är i ett så gott skick som möjligt när visning äger rum!