Ett modernare hem

Ett modernare hem är något de flesta vill ha och det blir allt vanligare att renovera stugor som ligger ute på landet till modernare hem. Men hur går man tillväga?

I expressen har man nyligen publicerat en artikel där man berättar om en familj som gjorde om sin sommarstuga till en toppmodern villa. Hemmet i fråga blev större och moderna, nu har alla i familjen var sitt sovrum och kök med matplats har blivit dubbelt så stort. Det är så klart härligt, för hela familjen. Och detta är även någonting du kan göra, om du önskar.

Det är såklart en ansträngning att renovera och modernisera sitt hem, men det kan absolut vara värt det. Speciellt om du bor på landet, där det ofta är otätade fönster, mycket att fixa i kök och badrum samt lätt utanför civilisationen. Det du bör göra för att lyckas är att planera ordentligt och ta hjälp av proffs. Kom även ihåg att du fortfarande kan använda dig av rotavdraget, vilket gör att kostnaden är allt mindre än vad den skulle kunna bli annars.  Se även till att du har möjligheter att ta in moderna vitvaror till köket, detta kan du behöva få hjälp av en elektriker med. Smart är det att köpa dina köksvitvaror, som ugnar, spisar och kylskåp från ett bra märke – det tjänar du på i längden.

Överskatta inte din egen förmåga, planera ditt byggande och förvandla inte semestern till ett arbetsläger. Det är några av Anders Öfvergårds bästa tips till den som ska renovera i sommar.

Citatet är inledningen på en artikel från Dagens Nyheter och vidare i artikeln kan vi läsa om hur du ska undvika att renovera saker som har med el och vatten att göra själv, ta då hjälp. Vi läser även om hur du inte ska tro för mycket om dig själv, bygga klart, börja enkelt och svälja din stolthet.

staircase construction, indoor building site of new home