Gynning letar gård på landet

Den senaste tiden har många börjat drömma om att flytta ut på landet och en som tänker göra verklighet av sin dröm är Carolina Gynning. Hon tänker nämligen köpa en gård ute på landet för att få vara i lugn och ro.

I Expressen kan man läsa om att mångsysslaren Carolina Gynning nu letar efter en gård på landet eftersom hon längtar efter lugnet. Gynning har tidigare bott i storstäder som Milano, New York och Paris och hon har fortfarande kvar sin ateljé i centrala Stockholm. Men sedan hon bildat familj har hon fått ett allt större behov att ha lugn och ro omkring sig. Var hon letar framgår inte av artikeln, men eftersom hon har sina rötter nere i Skåne, kanske det är där som hon vill hitta sin lilla gård på landet.

Sälj gamla huset3354272-bondgard

Går man i samma tankar som Carolina Gynning finns det en del saker att tänka på innan man flyttar ut på landet. Först och främst gäller det så klart att sälja sitt gamla hus. Detta kan man göra snabbt och billigt om man anställer en bra mäklare. För att göra det så billigt som möjligt kan det vara smart att jämföra mellan ett flertal olika mäklare och vill man hitta en tjänst som gör det åt en så kan man googla på ”jämför mäklararvode”. En av de sajter som förmodligen kommer högt upp i den sökningen är Mäklarofferter som man kan läsa mer om här.

Tänk på konsekvenserna

Något annat som man verkligen måsta ha i åtanke när man flyttar ut på landet, är att det kan bli svårare att försörja sig. De flesta jobb finns i städerna och bosätter man sig rätt långt från civilisationen kan det vara svårt att hitta ett jobb. Om man dessutom har barn finns det inte alltid skolor i närheten när man bor på landet. I Sydsvenskan kan man läsa om att många ångrar sin flytt till landet just för att pendelavståndet till jobb och skola är alldeles för långt.