Så får sommarstugan en lantlig romantisk stil

I en sommarstuga passar det utmärkt att inreda i en romantisk och lantlig stil för att få en ombonad känsla. Satsa på rustika möbler, blommiga textilier och loppisfynd för att skapa en intressant och trivsam inredning. Vita, jordnära färger tillsammans med ljusa pasteller är perfekta färger att satsa på.

För att få en ombonad och mysig sommarstuga är det en bra idé att inreda i en romantisk lantlig stil. Den lantliga inredningsstilen är förknippad med charm och romantik. Det är jordnära färger, rustika möbler och textilier med blommor som är väldigt populära inslag i den romantiska och lantliga inredningsstilen. Det får gärna vara en blandning mellan gammalt och nytt. För att få det ombonat i sommarstugan är fina hissgardiner i lämplig färg ett bra val. Det finns väldigt många hissgardiner att välja mellan. Just hissgardiner passar utmärkt för att få en mer romantisk och lantlig stil. Det finns bland annat hissgardiner i gammaldags form som knyts upp med band. Inredningstips för en romantisk och lantlig stil:

• Satsa på rustika möbler.
• Välj textilier som har blommor.
• Blanda nya och gamla inredningsprylar.
• Vitt, jordnära färger och ljusa pasteller.

Textilier är perfekta inredningsdetaljer

I sommarstugan är det en väldigt bra idé att använda textilier av olika slag för att få till den där rätta känslan. Textilier är väldigt effektivt att addera till inredningen om du vill skapa en speciell känsla. Eftersom det är en sommarstuga kan du med fördel satsa på mer somriga detaljer. Mönstrade textilier och vitt är perfekt för att skapa en sommarkänsla. Möblerna som du väljer till sommarstugan får gärna vara rustika i mörkt trä. Det blir en snygg kontrast till de mer somriga och blommiga textilierna. Det är även perfekt att inreda med olika loppisfynd. Då får du också en snygg blandning av olika typer av inredning. Ett tips är att ha en vit bas i sommarstugan, det blir lättare att få en bra inredning.

Tenn ger en känsla av romantik

Något som verkligen passar i sommarstugan är tallrikshyllan som du kan dekorera med både tallrikar och fina linnedukar. Olika stilleben är även väldigt tilltalande och snyggt även i en sommarstuga. Ett tips är att styla ett tennfat med olika saker. Tenn är perfekt om du vill ge sommarstugan känslan av att vara ett romantiskt torp.